Tietoa Netlääkäri.fi:stä

 

Netlääkärin tavoitteena on kertoa helposti ymmärrettävällä tavalla sairauksista ja lääketieteestä.

Netlääkärin taustalla on Bonnier Business Forum Oy, joka on osa Bonnier-mediayhtiötä. Bonnier-yhtiöihin kuuluvat myös Netdoktor.se-palvelu Ruotsissa, Netdoktor.dk-palvelu Tanskassa ja Nethealth.no-palvelu Norjassa.

Kaikki Netlääkärin sisältö tuotetaan toimituksessa yhteistyössä lääketieteen ja muiden alojen asiantuntijoiden kanssa. Sivuilla oleva tieto on tarkoitettu tukemaan lääketieteen ammattilaisten antamaa hoitoa.

Toimituksellisesta aineistosta vastaa Netlääkärin toimitus. Netlääkärin sisältö nojaa tieteelliseen tutkimukseen ja on puolueetonta sekä riippumatonta. Tukeudumme todennettaviin lähteisiin.

Pääsääntöisesti Netlääkärin haastateltavat esiintyvät omalla nimellään, mutta erityistapauksissa toimitus voi sallia myös toisella nimellä esiintymisen. Tämä kerrotaan aina vastaanottajalle.

Netlääkäri on käyttäjälle ilmainen palvelu, mutta erityispalveluista voidaan periä maksu.

Netlääkärin sivuilla julkaistaan myös erillistä, kaupallista aineistoa, kuten mainontaa ja sponsorointia, joka erotetaan toimituksellisesta sisällöstä. Jos kaupallinen aineisto on natiivimainontaa, se merkitään erillisellä logolla ja maininnalla ”Kaupallinen yhteistyö”.

Kaupallinen sisältö ja toimituksellinen sisältö ovat erillisiä, eivätkä kaupallisen sisällön tuottajat voi vaikuttaa toimitukselliseen sisältöön.

Tarkempien tietojen saamiseksi kehotamme tutustumaan Käyttöehtoihin ja Tietosuojaan täällä.

 
Netlääkäri.fi yhteystiedot

Merja Aura

Päätoimittaja

merja.aura@bonnierbusiness.fi


Eija Sinisalo

Myynti

eija.sinisalo@bonnierbusiness.fi


Netlääkäri

Bonnier Business Forum Oy

www.bonnierbusiness.fi

Mikonkatu 13 D 132, 00100 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@bonnierbusiness.fi

Puhelin: 030 422 8808, arkisin kello 9-12