RecruitmentStudy | Infektiot

Onko sinulla tai läheiselläsi ollut RSV-infektio yli 60-vuotiaana?

Haluaisitko jakaa kokemuksesi? Olemme kiinnostuneita sinun tai läheisesi tarinastasi ja siitä, millaista oli sairastaa RSV:tä ja miten tauti vaikutti elämääsi.


Julkaisupäivä: 28.6.2023
Kirjoittaja: Netlääkäri toimitus, Bonnier Business Forum Oy

RSV eli respiratory syncytial virus on on erittäin herkästi tarttuva virus ja yksi yleisimmistä hengitystieinfektioiden aiheuttajista. RSV-tautia esiintyy kaiken ikäisillä. Nuorilla aikuisilla oireet jäävät yleensä lieviksi mutta esim. yli 60-vuotiailla tauti saattaa vaatia sairaalahoitoa.

Onko sinulla tai läheiselläsi ollut RSV-infektio yli 60-vuotiaana? Oletko halukas kertomaan kokemuksestasi esimerkiksi medialle tai terveydenhuollon ammattilaisille? Olemalla mukana kokemusasiantuntijana voit auttaa lisäämään tietoisuutta RSV-infektiosta ja sen vaikutuksista.

Voit olla mukana jos:
  • sinulla on ollut lääkärin diagnosoima RSV-infektio yli 60-vuotiaana tai
  • sinulla on läheinen, jolla on ollut lääkärin diagnosoima RSV-infektio yli 60-vuotiaana ja
  • olet halukas kertomaan kokemuksestasi julkisesti, esimerkiksi medialle tai terveydenhuollon ammattilaisille.

Toimeksiantajana on GSK. Netdoktor ja viestintätoimisto Ellun Kanat kartoittavat kokemusasiantuntijat median tarpeiden mukaan.

Jos kiinnostuit, täytä ja lähetä alla oleva lomake:

Valitse mikä sopii sinulle:

Lähettämällä lomakkeen vahvistan samalla, että olen tutustunut Netdoktorin henkilötietojen käytöstä kertovaan tietosuojakäytäntöön. Voin milloin tahansa peruuttaa suostumukseni.
Peruuttaminen ei vaikuta takautuvasti ennen peruutusta tehtyihin toimenpiteisiin.