RecruitmentStudy | Infektiot

Onko sinulla ollut vyöruusu?

Haluaisitko jakaa kokemuksesi? Olemme kiinnostuneita sinun tarinastasi ja siitä, millaista oli sairastaa vyöruusua, mitä oireita sinulla oli ja miten vyöruusu vaikutti elämääsi.

Oletko halukas kertomaan kokemuksestasi esimerkiksi medialle tai terveydenhuollon ammattilaisille? Olemalla mukana kokemusasiantuntijana voit auttaa lisäämään tietoisuutta vyöruususta ja sen vaikutuksista.

Olemme erityisen kiinnostuneita kuulemaan kokemuksia silmässä oireilevasta vyöruususta. Myös miespuolisten kokemusasiantuntijoiden kokemukset ovat tervetulleita!


Julkaisupäivä: 8.7.2021 Päivityspäivä: 21.3.2023
Kirjoittaja: Netlääkäri toimitus, Bonnier Business Forum Oy

Voit olla mukana jos: 

  • olet 50–65-vuotias,

  • sinulla on ollut lääkärin diagnosoima vyöruusu yli 50-vuotiaana,
  • vyöruusu on huomattavasti vaikuttanut elämänlaatuusi tai työkykyysi ja
  • olet halukas kertomaan kokemuksestasi julkisesti, esimerkiksi medialle tai terveydenhuollon ammattilaisille.

Toimeksiantajana on GSK. Netdoktor ja viestintätoimisto Ellun Kanat kartoittavat kokemusasiantuntijat median tarpeiden mukaan.

Jos kiinnostuit, täytä ja lähetä alla oleva lomake:

Hyväksyn samalla sen, että Bonnier Healthcare Sweden AB siirtää henkilötietoni viestintätoimisto Ellun Kanoille, joka saa tarvittaessa olla yhteydessä minuun.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan samalla, että olen tutustunut Netdoktorin henkilötietojen käytöstä kertovaan tietosuojakäytäntöön. Voin milloin tahansa peruuttaa suostumukseni.
Peruuttaminen ei vaikuta takautuvasti ennen peruutusta tehtyihin toimenpiteisiin.