Queen Silvia Nursing Award, Finland
Artikkeli | Infektiot

Queen Silvia Nursing Award, Finland

Stipendi lanseerattiin Ruotsissa 2013 kuningatar Silvian 70-vuotispäivän kunniaksi. Palkinnon tarkoituksena on edistämällä uusia ideoita ja osaamista vanhustenhoidossa, mutta tänä vuonna myös COVID-19-hoidossa.


Sisällön on laatinut: Queen Silvia Nursing Award, Finland

Stipendiä myönnetään vuosittain yhdelle sairaanhoitajalle tai sairaanhoitajaopiskelijalle Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Puolassa, Liettuassa ja USAssa, ja koostu 6000 euron rahapalkinnosta, sekä yksillöllisestä harjoittelujaksosta tämän vuoden yhteystyökumppaneiden tuella.

Kuka voi hakea?

Sekä sairaanhoitajaopiskelijat, että sairaanhoitajat, voivat hakea stipendiä.

Milloin hakea?

Hakuaika päättyy 6.11. ja lisää infoa löytyy täältä www.queensilvianursingaward.fi/hakemukset.

Miten hakea?

Hakemus lähetetään qsna.awardsplatform.com:n kautta (suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi) ja hakijan tarvitsee vain vastata 4 kysymykseen ideastaan.

Ensimmäisen valintakierroksen jälkeen (marraskuussa) finalistit esittelevät itsensä ja ideansa tuomaristolle, joka valitsee tämän jälkeen voittajan. Stipendin saaja julkistetaan 23. joulukuuta ja kuningatar Silvia luovuttaa voittajalle palkinnon keväällä 2021 Tukholmassa järjestettävässä tilaisuudessa.

Uutta! Tänä vuonna nimityksiä otetaan vastaan, joten muista kertoa meille ystävästä, jolla on mielestäsi hyvä idea tai ratkaisu COVID-19-pandemian tai vanhustenhoidon parantamiseksi!

Jos sinulla on kysymyksiä, tutustu yleisiin kysymyksiimme ja vastauksiimme tästä tai lähetä meille sähköpostia osoitteessa info@queensilvianursingaward.fi